Totaal: 0,00
Totaal: 0,00

Over Belgian Koi Farm

Het ontstaan

Reeds meerdere decennia hebben wij een passie voor Koi, en stilaan groeide de passie uit tot een permanente activiteit. Aanvankelijk zeer kleinschalig en vooral geconcentreerd rond de hoofdstad. In 2007 werd een locatie aangekocht in de Ardennen op een boogscheut van de Franse grens en werd het accent verlegd naar de import en distributie van Koi van hoogstaande kwaliteit.

Onze vissen worden gevoed met voeders speciaal ontwikkeld in samenwerking met ingenieurs en veeartsen gespecialiseerd in de aquacultuur.

In ons gamma treft u zowel kleine als grotere maten vissen aan, Ieder seizoen hebben wij zeker 10.000 vissen in voorraad.

.

Onze uitrusting

Vooreerst beschikken we over meerdere natuurvijvers die permanent gevoed worden door verse watertoevoer. Hierin verblijven de vissen tijdens de winter teneinde zich aan te passen aan onze gure klimatologische omstandigheden. Deze vijvers hebben een minimale diepgang van 1,2m zodat de vissen er zonder probleem kunnen overwinteren.

Daarnaast beschikken we over diverse gesloten systemen van elk meer dan 25m3 water, verwarmd vanaf de maand maart teneinde de vissen op ideale wijze het seizoen te laten ingaan. Onze perfecte waterkwaliteit danken we aan diverse bronnen die ons voorzien van permanent biologisch zuiver water. Onze gesloten installaties worden permanent gefilterd door een uniek concept van substraat en plantenfilters.

Wij bouwen steeds verder aan onze installaties teneinde een zo volledig mogelijk aanbod te kunnen bieden.

Ons doel

De bedoeling is mooie sterke vissen aan te beiden aan een gunstige prijs. Dankzij een constante selectie slagen wij erin om ons cliënteel een kwalitatief zeer hoogstaand product aan te beiden

Sedert 2012 richten we ons tot alle segmenten van de markt en bieden wij ook hoogkwalitatief voeder aan evenals een uitgebreid gamma vijvermaterialen.

Het Belgian-Koi-Farm team

X