Totaal: 0,00
Totaal: 0,00

Al meer dan 10 jaar uw Koi specialist!

Het seizoen 2024 is begonnen. Volg ons op onze FACEBOOK.

KOI GROOTHANDEL – KLEINHANDEL

Sedert meer dan 10 jaar zijn we gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van Japanse Koi, zowel groothandel als kleinhandel.

Ontstaan als kleinhandel in de regio Brabant, kwam er een schaalvergroting in 2007 met een verplaatsing van de activiteiten naar de provincie Namen, vlakbij de Franse grens.

Onze bekkens en waterpartijen bestaan uit gesloten circuits van 10 tot 20.000 Liter. In totaal hebben we meer dan 300.000 liter in gesloten systemen. Deze dienen hoofdzakelijk als opvangbekkens. De Koi die klaar zijn voor de verkoop worden in kleinere bakken van 1500 tot 6000 liter geplaatst. Daarnaast hebben we ook nog onze vijvers die permanent voorzien zijn van doorstromend water. Dit zeer zuivere water is afkomstig van de hoogvlakte van de “Croix Scaille” in Frankrijk. Qua kwaliteit en samenstelling is het bijna identiek als het water in Japan.

Jaarlijks selecteren we zelf onze vissen bij een hele reeks kleine Japanse kwekers, die allen aangesloten hebben bij Shinkokai Niigata Region. Deze aansluiting zorgt ervoor dat de kwekers continu gecontroleerd worden op de gezondheid van de Koi.

Door een goed georganiseerde internationale samenwerking en onze grote volumes kunnen wij u een uitstekende kwaliteit bieden aan een gunstige prijs.

Tijdens het seizoen hebben wij een permanente voorraad van 15.000 stuks Tosai, 2.000 stuks Nisai, en enkele honderden Sansai.

Bij ons kan u Koi kopen aan een gunstige prijs.

Als groothandel zorgen wij ook voor export binnen Europa.

X