Totaal: 0,00
Totaal: 0,00

Biobooster+ 6000 6m3 360g

22,99

Biobooster+ 6000 6m3  – 360g, vermindert het organisch afval, bevordert de goeie werking van de filter. De vissen worden zichtbaar veel levendiger. In de prektijk is het product een anti alg dat draadalgen op radicale wijze elemineert en uit de vijver zwemvijver verwijdert. WIL U ZELFDE PRODUCT GOEDKOPER … klik hier

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Biobooster+ 6000 6m3 360g elimineert en vermindert het organisch afval, bevordert de goeie werking van de filter en bacteriecultuur van Bactogen, De vissen worden zichtbaar veel levendiger. Onrechtstreeks is het ook anti alg voor vijver en zwembad
Biobooster+ is een geconcentreerde formule die een “boost” (krachtige stimulans) geeft aan de activiteit van de goeie micro-organismen zonder gebruik te maken van zware metalen of toxische produkten. In tegendeel zijn de vissen na de behandeling gezonder en levendiger. In de prektijk is het product een anti alg dat draadalgen op radicale wijze elemineert en uit de vijver verwijdert.
Eenmaal Biobooster+ in de vijver is gebracht, beginnen de geconcentreerde parels zich te verdelen en het effect op de draadalgen is al te zien binnen enkele uren.
Biobooster+ zal daarna de ontwikkeling versterken van de goeie bacteriën (Bactogen) door de vernietiging van de draadalgen en het organisch afval. Het gezamelijk gebruik van Biobooster+ en Bactogen garandeert een niet te evenaren resultaat gedurende minimum 4 maanden.

De filterinstallatie van de vijver moet adequaat werken en de vijver moet een goeie doorstroming hebben.
De eerste dag moet men 4 maatlepels per m3 op de oppervlakte van het vijverwater strooien (4 maatlepels = 60 gram per m3). Men moet Biobooster+ zo gelijkmatig mogelijk verdelen over het water. Ook vermijdt men best alle bladeren van waterplanten die op het watervlak drijven zoals waterlelies. De parels van Biobooster+ zouden kunnen deze bladeren verbranden.
Na enkele minuten al drijven de resten van de draadalgen boven en kan men die gemakkelijk uit het water scheppen. Hoe meer bovendrijvend afval men verwijdert, hoe beter het resultaat van Biobooster+ zal zijn. De vorming van schuim is normaal en van voorbijgaande aard. Het water kan een bruinachtige kleur aannemen voor enkele dagen. Het is niet nodig om de UV-lampen uit te doen gedurende de behandeling.

Dag 2 tot 6, de dosis die op het etiket van Bactogen wordt aangegeven (startdosis van Bactogen). Kijk na of dat de filter niet teveel bevuild is en indien nodig moet deze gereinigd worden.
Vanaf de tweede week mag men een onderhoudsdosis Bactogen toevoegen aan de vijver. De hoeveelheid staat beschreven in de gebruiksaanwijzing van Bactogen. Deze hoeveelheid mag elke week aan de vijver toegevoegd worden.
Voor gezond en perfect vijverwater :
Biobooster+ 6000 6m3 360g+ wordt best regelmatig gebruikt daar alle organismen in de vijver er hun voordeel uit kunnen halen. Dit is net zoals bij Bactogen. Tussen 2 behandelingen met Biobooster+ moet men 15 dagen wachten.
Op langere termijn is het gebruik van het voedings programma Top Nishikigoi (gemaakt om zo weinig mogelijk afval te produceren) goed om de organische bevuiling zoveel mogelijk te verminderen in het vijverwater en zo ook de filter te ontlasten. Dit voorkomt dan ook weer de ontwikkeling van draadalgen.

Anti algen voor vijver, anti algen voor zwembad

Bijkomende informatie

Gewicht 0,45 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

X